Blog Pro Duši - o životě a terapiích

Když se řekne terapie nebo psychoterapie možná někomu z Vás naskáčou pupínky někdo naopak bere psychoterapii jako součást svého života, své psychohygieny, osobního růstu, duševního wellness, stability v životě.

První jarní den 21. března je zároveň Mezinárodním dnem zdravého spánku. Proto jsem se rozhodla tomuto tématu věnovat i v dnešním blogu. Návíc se mi moc líbí pojetí spánku od Matthew Walker, který je autorem knihy Proč spíme. Matthew vnímá spánek jako investici, nikoli obětovaný čas, jak je spánek často vnímám širokou veřejností.

Smyslem programu je pomoci zaměstnancům lépe zvládnout obtížné životní situace, které s sebou nesou zvýšené nároky na jejich psychiku. Reagujeme tak na současnou situaci a chceme nabídnout zaměstnancům možnost lépe zvládnout nestandardní situace v jejich životě, problémy se stresem, prací home office, alkoholem, drogami, konflikty v osobním i...

O tom, co můžete očekávat od naší společné spolupráce a jak to všechno probíhá.

Psycholog, terapeut, psychiatr a kouč. Kdo je vlastně, kdo? Co dělají a jak se jejich práce liší? Tak o tom všem bude dnešní blog. Uvařte si tedy svůj oblíbený čaj nebo kávu a jdeme na to :-)

Někteří z Vás se mě ptali, proč jsem se rozhodla stát se terapeutkou a jaká byla moje cesta. Inspirovali jste mě tak k tomu na webu založit blog a začít psát o tom, co vnímám jako důležité a zároveň pro Vás inspirativní. Budu i ráda, když se zapojíte a pošlete mi nějaké tipy, co dalšího by Vás zajímalo. Cílem je...